Friday, September 9, 2011

Wine Wisdom / Sabiduria sobre vinos

-Fill Wineglasses 1/3 full to allow for swirling and smelling

-Red Wine Should be served at room 
temperature (usually 60 F)

- White Wine Should be served at 48 F . It will warm very quickly so in many cases it's better to serve cooler than that to assure cool enough temperature for it.

- Decanting means pouring wine into  a glass decanter. This is done for two reasons. One, to let the wine breathe, which helps develop the flavor of red wines, and also, to distill sediment from aged wines.


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-Llene la copa 1/3 para permitirle olerlo y moverlo

-Vinos Rojos deben servirse a temperatura 
ambiente(usualmente 60 grados F)

-Vinos Blancos  deben servirse a 48 grados F. Estos  tienden a calentarse rápidamente por lo cual se recomienda servirlos bien fríos para asegurar su temperatura perfecta durante su degustación.

-Decantar quiere decir servir el vino en un decantador. Esto se hace por dos razones. Una, para permitir que le vino respire. Esto le ayuda a desarrollar su sabor.( vinos rojos). Y otra,  para separar los sedimentos de vinos maduros.

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