Thursday, September 1, 2011

Some Basics / Algo basico


1.Always read the whole recipe to make sure you have all the ingredients and you understand the instructions.

2. The first time you cook a recipe, you MUST do it exactly how you read it. If you feel it was missing something, or you want to add your personal touch, make a note of it, so next time you know exactly what to do.

3. I don't recommend changes in any of your baking’s, like cakes , cookies and breads,  unless you are an expert. Baking can be a challenge for one who doesn't   have much experience.

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1.      Lee siempre toda la receta para asegurarte de tener todos los ingredientes y entender las instrucciones.

2.      La primera vez que cocines una receta, te recomiendo que la hagas exactamente igual . Si te parece que le hace falta algo , la próxima vez le puedes poner tu toque personal. No olvides anotar  los cambios que quieres hacerle para que la próxima vez no se te olvide.

3.      No recomiendo hacer cambios en recetas horneadas tales como tortas, galletas  y panes. Estas pueden ser retadoras y a no ser de que tengas mucha experiencia , es mejor hacerlas exactamente como la receta lo indica.