6 portions
450 grams of Mascarpone Cheese
4 egg whites
4 egg yolks
1 cup sugar
½ cup Cocoa
2 big cups of espresso coffee
4 tbs of brandy liquor
1 box of lady finger cookies
Keep the Mascarpone Cheese at room temperature.
Beat the egg whites till nice and fluffy. Add the brandy liquor to the coffee with one tbs of sugar.
Beat the cheese at medium speed with the rest of the sugar, only till its nice and creamy. Don’t over beat. Mix with the egg whites slowly and in circular motion.
The lady fingers must be sunk in the coffee mixture and placed at the bottom of a rectangular container. Preferably a Pyrex. On top of them, spread some of the cheese mixture covering all the firs floor of lady fingers. Then set another line of cookies and another of cheese on top till you top the last floor with cheese mixture. Decorate with cocoa and a mint leaf if desired. Take to refrigerator for 3 hours and serve.
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6 porciones
450 gramos de queso Mascar pone
4 huevos separados
1 taza de azúcar
½ taza de cocoa
2 tazas grandes de café expreso
4 cucharadas de brandy
1 caja de deditos
El queso se mantiene a temperatura ambiente.
Aparte se baten las claras a la nieve . Agregar el brandy al café con una cucharada de azúcar.
Batir el queso en la batidora a velocidad media hasta que este cremoso. No lo bata mucho para que nos se corte. A este se le agregan las claras y se mezclan en forma envolvente.
Los deditos se mojan en la mezcla de café y se van poniendo capas en una refractaria rectangular. Comienzas con deditos, luego la mezcla de queso, deditos y sigues hasta que la capa de arriba la cubras con la mezcla de queso. Se adorna con cocoa en polvo y una hojita de hierbabuena. Llevar a la nevera por lo menos por 3 horas.