6 portions
¾ cup diced blue cheese
½ cup heavy cream
4 tbs olive oil
6 half chicken breast without the skin
1 cup white wine
½ cup Parmesan cheese
1 cup chicken broth
Chopped parsley leaves for decoration – optional
Place a skillet on the stove at medium heat with the olive oil. When hot, add the chicken breast and cook turning them around till they cook completely on all sides. Take them out of the skillet and set them on a pan or bowl that can go in the oven. It can be a Pyrex.
On the same skillet you cooked the chicken, add the chicken broth and the wine. Cook for about 10 minutes letting this sauce reduce completely. Then add the heavy cream and the blue cheese. When the cheese has completely melted, add this sauce on top of the chicken with the Parmesan cheese on top. Preheat the oven at 350 and place the chicken in the oven for about half an hour . Decorate with the parsley leaves
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6 porciones
¾ taza de queso Azul cortado en cubos
½ taza de crema de leche
4 cucharadas de aceite de oliva
6 medias pechugas sin piel y deshuesadas
1 taza de vino blanco
½ taza de queso parmesano
1 taza de caldo de pollo
Perejil Picado para decorar - opcional
Se saltean las pechugas en el aceite a fuego medio, dejando que se cocinen mas o menos cinco minutos por todos lados. Se ponen en una refractaria y se dejan aparte.
El el mismo sartén se cocina a fuego medio el caldo de pollo y el vino. Se deja reducir mas o menos 10 minutos. Si es necesario se puede bajar un poco el fuego. Luego se agrega la crema de leche y el queso Azul en pedazos. Cuando el queso se haya derretido completamente, se deja cocinar unos dos minutos mas y se le agrega esta salsa al pollo por encima. Se lleva al horno pre calentado a 350 grados por media hora o hasta que dore completamente por encima. Se sirve bien caliente, y se decora con el perejil picado .
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